Maak een afspraak

Julienne Vaessen
Voedingsadvies

Wolfhagen 34
6365 BM Schinnen

06 538 199 06
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Referenties

Langs deze weg wil ik je heel hartelijk bedanken voor .. meer lezen

Het voorkomen van overgewicht met Vaessen Voedingsadvies

PS05023 Mix BreadVaessen Voedingsadvies is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met (ernstig) overgewicht.

Het permanent veranderen van het voedings- en leefpatroon wordt wel eens onderschat, denk maar aan het bekende jojo-effect na de zoveelste poging om af te vallen. Daarom is deskundige, intensieve begeleiding gericht op de langere termijn van groot belang. Geen puntensysteem, maar advies op maat waarbij de persoonlijke situatie het startpunt vormt.

Vaessen Voedingsadvies kijkt naar de mogelijkheden, de haalbaarheid en realiseerbaarheid van uw ambitie. Uw omgevingsfactoren worden serieus genomen en vormen een onderdeel van de advisering. We geloven niet in standaard oplossingen. Er zijn immers ook geen standaard vragen.
Iedereen heeft zijn eigen verhaal. Vanuit die context wordt gewerkt aan een passend advies. Hierbij zal Vaessen Voedingsadvies alle mogelijke varianten en alternatieven aandragen. Wij vinden het belangrijk het gehele traject te bewaken en te stimuleren.

We doen het samen!

Om uw gewenste doel te bereiken hanteren we verschillende aanpakken:

  • Individueel advies of begeleiding
    U wordt persoonlijk begeleid om uw doel te bereiken.
  • PS. food & lifestyle
    Het PS. food & lifestyle programma is uitermate geschikt voor iemand die snel resultaat wil bereiken om af te vallen en met de nodige begeleiding en nazorg het jojo-effect wil voorkomen.

Aanpak
Er zijn veel verschillende methoden om af te vallen, maar welke levert bij u een blijvend resultaat? Onze aanpak is gericht op gedragsverandering die motiveert. Op basis van betrokkenheid en de persoonlijke omstandigheden wordt stap voor stap de leefstijl veranderd.

Bij ons advies en onze aanpak wordt uitgegaan van een individuele lichaamsanalyse waarbij met geavanceerde apparatuur de verhouding en hoeveelheid vetmassa, spiermassa, botmassa en vocht wordt bepaald. Ook wordt de ruststofwisseling gemeten. Door de voeding in combinatie met het bewegingspatroon te beïnvloeden verhogen we de motivatie, de gewichtsvermindering en uiteindelijk het welzijn. Bewegingsadvies en voedingsadvies worden op elkaar afgestemd.

Benieuwd naar wat Vaessen Voedingsadvies voor u kan betekenen, maak dan gelijk een afspraak.