Maak een afspraak

Julienne Vaessen
Voedingsadvies

Wolfhagen 34
6365 BM Schinnen

06 538 199 06
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Referenties

Langs deze weg wil ik je heel hartelijk bedanken voor .. meer lezen

Maatwerk begeleiding door Vaessen Voedingsadvies

Maatwerk begeleiding door Vaessen VoedingsadviesVaessen Voedingsadvies biedt uitsluitend maatwerk aan en geeft voedingsadvies passend bij uw vraag, voorkeuren en wensen. Vaessen Voedingsadvies begeleidt cliënten op individuele basis. Verder hebben wij een aantal samenwerkingsverbanden om u nog beter te kunnen adviseren en begeleiden.

Onafhankelijk van de keuze van begeleiding (individueel of groepsbegeiding) vindt er een eerste individueel consult plaats. In dit eerste consult inventariseren we uw klacht, persoonlijke omstandigheden en voorkeuren en uw huidige voedings-, bewegings- en leefgewoonten.

Daarnaast vindt er een uitgebreide lichaamsanalyse plaats waarbij uw vetpercentage, spiermassa, vochtpercentage, vetvrije massa en uw ruststofwisseling (de hoeveelheid calorieën die u verbrandt in rust per 24 uur) worden gemeten. Zo heeft u direct inzicht in uw lichamelijke gezondheid. Aan de hand van dit gesprek stellen wij in overleg met u en rekening houdend met uw wensen een persoonlijk behandelplan op dat zowel individueel als in groepsverband kan zijn.

Het voedingsadvies, ook wel dieetadvies genoemd, bestaat bij ons over het algemeen uit een voor u op maat gemaakte advies met variatiemogelijkheden, zodat u een leidraad heeft voor gedragsverandering op de lange termijn.

Vervolgconsulten
De vervolgconsulten duren ongeveer 30 minuten. We bespreken de voortgang van uw behandeling en maken een nieuwe lichaamsanalyse. Op basis hiervan kunnen we eventueel uw voedingsadvies aanpassen. In de vervolgconsulten wordt eveneens  aandacht besteed aan het verbreden van uw kennis over voeding.

De ervaring leert dat de gecombineerde aanpak van coaching en lichaamsanalyse erg motiverend is en een eventuele gewenste verandering van uw gedrag stimuleert.

Benieuwd naar wat Vaessen Voedingsadvies voor u kan betekenen, maak dan gelijk een afspraak.