Maak een afspraak

Julienne Vaessen
Voedingsadvies

Wolfhagen 34
6365 BM Schinnen

06 538 199 06
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Referenties

Langs deze weg wil ik je heel hartelijk bedanken voor .. meer lezen

Individuele begeleiding door Vaessen Voedingsadvies

Individuele begeleding door uw dietist in Zuid-LimburgVaessen Voedingsadvies biedt uitsluitend maatwerk aan en geeft voedingsadvies passend bij uw vraag, voorkeuren en wensen. Vaessen Voedingsadvies begeleidt cliënten op individuele basis.  

Uw eerste gesprek duurt ongeveer een uur. In dit eerste consult inventariseren we uw klacht, persoonlijke omstandigheden en voorkeuren en uw huidige voedings-, bewegings- en leefgewoonten. Daarnaast vindt er een uitgebreide lichaamsanalyse plaats en krijgt u direct inzicht in uw lichamelijke gezondheid. Aan de hand van deze gegevens stellen wij in overleg met u en rekening houdend met uw wensen, een persoonlijk behandelplan op. Het voedingsadvies bestaat bij ons uit een advies op maat met voldoende variatiemogelijkheden.

De vervolgconsulten duren ongeveer 30 minuten. We bespreken de voortgang van uw behandeling en maken een nieuwe lichaamsanalyse. Op basis hiervan kunnen we het advies aanpassen.

De ervaring leert dat de gecombineerde aanpak van coaching en lichaamsanalyse erg motiverend is en een eventuele gewenste verandering van uw gedrag stimuleert.

Benieuwd naar wat Vaessen Voedingsadvies voor u kan betekenen, maak dan gelijk een afspraak.