Maak een afspraak

Julienne Vaessen
Voedingsadvies

Wolfhagen 34
6365 BM Schinnen

06 538 199 06
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Referenties

Langs deze weg wil ik je heel hartelijk bedanken voor .. meer lezen

Gezonder leven met Vaessen Voedingsadvies

Gezonder leven met Vaessen Voedingsadvies, uw dietist in Zuid-LimburgVaessen Voedingsadvies heeft als diëtist specifieke kennis over de samenstelling van voedingsmiddelen, de spijsvertering en de functie van voedingsstoffen aangevuld met medische kennis. Wij kunnen daarom een gefundeerd advies geven over uw voeding in relatie tot uw gezondheid.

Gezond en verstandig eten is de beste weg naar een goede gezondheid.
We staan er niet altijd bij stil, maar eten is, naast lekker en gezellig, belangrijk voor onze gezondheid. Lekker en verstandig eten is nodig om gezond te blijven en om klachten bij ziekte te verminderen. Door een gezonde voeding loopt u minder kans op bijvoorbeeld vitaminetekorten, darmproblemen en bloedarmoede. U verlaagt het risico van ziekten, zoals diabetes en hart- en vaataandoeningen.

Soms is het nodig om de voeding aan te passen, zoals bijvoorbeeld bij overgewicht, ondergewicht, allergie, diabetes en maag- en darmproblemen. Een dieet is dan noodzakelijk om de klachten te verminderen. Vaessen Voedingsadvies helpt u daarbij.

Vaessen Voedingsadvies signaleert gezondheidsrisico's en overlegt zo nodig met uw huisarts of specialist over het aanpassen van uw voeding in relatie tot uw gezondheid. Natuurlijk staan uw wensen en voorkeuren centraal. Vaessen Voedingsadvies vertaalt deze wensen en voorkeuren naar een individuele gezonde leefstijl.

Vaessen Voedingsadvies is dé specialist op het gebied van voeding en biedt een oplossing voor alle gezondheidsproblemen die met voeding samenhangen. Met andere woorden: Vaessen Voedingsadvies adviseert u op een praktische, persoonlijke en professionele manier over "verstandig eten" die zo goed mogelijk aansluit bij uw bestaande eetgewoontes. 

Benieuwd naar wat Vaessen Voedingsadvies voor u kan betekenen, maak dan gelijk een afspraak.