Referenties

Langs deze weg wil ik je heel hartelijk bedanken voor .. meer lezen

Referenties van Vaessen Voedingsadvies

streefgewichtBeste Julienne,
Langs deze weg wil ik je heel hartelijk bedanken voor de positieve bijdrage die je geleverd hebt ten behoeve van het op een verantwoorde manier verliezen van lichaamsgewicht. Ik heb veel van je mogen leren, heb jouw kennis ook al aan menigeen ((schoon)moeder, (schoon)zus) doorgegeven. Met jouw hulp is het me toch zonder al te veel moeite gelukt in een jaar tijd in de buurt van mijn streefgewicht te geraken. Ik zal het nu op eigen kracht continueren. Ik hoop je in de hoedanigheid van m'n voedingsdeskundige niet meer tegen te komen. Ik ga er gewoon vanuit dat ik zo vaak aan je wijze woorden zal terugdenken dat ik niet ga terugvallen in een oude (eet)gewoonte en weer in gewicht zal toenemen.

Tot ziens. Veel geluk en succes in de toekomst.

Groetjes P.M.


Appels

Eindelijk heb ik mezelf dan zover dat ik gebeld heb om een afspraak te maken. Met lood in mijn schoenen, maar met een gevoel van "zo kan het niet langer", heb ik mijn besluit genomen. En eenmaal een keer geweest, moet ik zeggen dat het allemaal reuze mee valt.
Bij alle andere lijnpogingen had ik iedere dag de gedachte van "dit mag ik niet en dat mag ik niet" en dit gaf zoveel tegenzin dat ik het na een tijdje toch weer opgaf. Hier leer ik om op een andere manier om te gaan met eten en drinken, ervan te genieten, bewust te proeven, zonder regels en wetten wat wel en niet mag!! En dat werkt!!
Dus, een super idee om dit besluit te nemen, ik ben vol goede moed!
Ik ga nu daadwerkelijk aan mijn eetpatroon werken en niet "lijnen", dat heb ik voorgoed achter me gelaten.


afvallenIn januari vorig jaar besloot ik samen met drie andere gelijkgestemden te starten met afvallen. We vormen een groep die een keer per 2 weken bij je langs komt. Via een kennis kwam ik bij jou terecht. Het bevalt prima.
En al weet ik vrij veel van voeding, ik leer nog steeds nieuwe dingen. Je demonstreert telkens diverse producten waardoor je leert om bewustere en betere keuzes te maken ten aanzien van voeding.
Ik ben bewuster bezig met mijn voeding en leefstijl en dat geeft me echt energie.

Inmiddels ben ik een behoorlijk eind op weg zonder het gevoel te hebben dat me dit veel moeite kost.

A.K.