Maak een afspraak

Julienne Vaessen
Voedingsadvies

Wolfhagen 34
6365 BM Schinnen

06 538 199 06
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Referenties

Langs deze weg wil ik je heel hartelijk bedanken voor .. meer lezen

De diëtiste is dé specialist op het gebied van voeding en diëten.Vaessen Voedingsadvies biedt uitsluitend maatwerk aan en geeft voedingsadvies passend bij uw vraag, voorkeuren en wensen. Vaessen Voedingsadvies begeleidt cliënten op individuele basis. Wij kunnen een volledige lichaamsanalyse uitvoeren, op basis waarvan u inzicht krijgt in uw gewicht, spiermassa, vetmassa, ruststofwisseling en metabolische leeftijd. Enkel alleen een BMI waarde zegt onvoldoende.

Uw eerste gesprek duurt ongeveer een uur. In dit eerste consult inventariseren we uw klacht, persoonlijke omstandigheden en uw huidige voeding-, bewegings- en leefgewoonten.

Daarnaast vindt er een uitgebreide lichaamsanalyse plaats waarbij uw vetpercentage, vochtpercentage, spiermassa, BMI en uw ruststofwisseling worden gemeten. Zo heeft u direct inzicht in uw lichamelijke gezondheid. Aan de hand van deze gegevens stellen wij in overleg met u en rekening houdend met uw wensen, een persoonlijk behandelplan, een voedingsadvies en een beweegadvies op.
Het voedingsadvies, ook wel dieetadvies genoemd, bestaat bij ons over het algemeen uit een advies op maat aangevuld met informatie op het gebied van productkeuze, bereiding en variatie. Hierdoor krijgt u een goede houvast en bent u in staat voldoende variatie in uw voeding aan te brengen.

Vervolgconsulten
De vervolgconsulten duren ongeveer 30 minuten. We bespreken de voortgang van uw behandeling en maken een nieuwe lichaamsanalyse. Op basis hiervan kunnen we uw voedingsadvies aanpassen. In de vervolgconsulten wordt hiernaast aandacht besteed aan het verbreden van uw kennis over voeding. Zo leren wij u hoe u kunt variëren met uw persoonlijk voedingsadvies en geven u richtlijnen om gezonde keuzes te maken bij bijzondere omstandigheden (bijvoorbeeld tijdens feestjes). De begeleiding is gericht op gedragsverandering, zodat gedragsbehoud op lange termijn gewaarborgd blijft.

Samenwerkingsverbanden
Wij hebben een aantal samenwerkingsverbanden, bijvoorbeeld met bewegingsdeskundigen, om u nog beter te kunnen adviseren en begeleiden.

De ervaring leert dat onze gecombineerde aanpak van coaching en lichaamsanalyse erg motiverend is en een eventuele gewenste verandering van uw gedrag stimuleert.

Benieuwd naar wat Vaessen Voedingsadvies voor u kan betekenen, maak dan gelijk een afspraak.